Wat is Hopperpedia?

Hopperpedia is ons eigen bier-Wikipedia, de bier encyclopedie die steeds dikker en alwetener wordt. Hier plaatsen we alle verhalen, foto’s en video’s die we tijdens onze bierreizen verzamelen. En alle andere andere interessante bier informatie!

 

De Verschillende Categorieën:

Vergroot je bierkennis door zo nu en dan hier rond te hangen en maak indruk op de vrienden met alle tips, tricks en keiharde feiten over bier. Mocht je nog geen expert in bierland zijn, geen nood: als je langer dan 10 minuten op deze pagina rondhangt zul je zelfs de grootste biernerd verstaan. Al de benodigde informatie vind je in de BierBieb, het naslagwerk voor de biervocabulaire. Daarnaast blijf je up to date van onze eigen ontwikkelingen via het onderdeel Nieuws.

Op de Onze Bierboxen en Onze Bieren pagina’s staan al de verhalen die we over onze bieren hebben geschreven en de foto’s van de bieren en de brouwers die ze hebben gebrouwen.

Ook hebben we een aantal filmpjes. Van onze trips en videofragmenten van biervrienden die onze selecties speciaalbieren eens goed bekijken. Deze visuele info vind je onder de button video’s.

Onder In de Media vind je een verzameling van onze mediaoptredens, zoals de artikelen die voor Culy en Genieten met Bier worden geschreven, review van de bierboxen door recensenten en interviews met Hopperbaas Mark Kenter.

Met andere woorden: alle informatie die niet in de bierbox past wordt linea recta op Hopperpedia geplaatst.

Cheers!

 

Alle Hopperpedia categorieën onder elkaar:

+ Bierbieb: bierstijlen, biertermen en alle andere tips, tricks & facts over bier.

+ In de Media: artikelen over Hopper (under construction)

+ Nieuws: de laatste ontwikkelingen in Hopperland.

+ Onze Bierboxen: al onze bierboxen mét inhoud op een rijtje.

+ Onze Bieren: de verhalen die we over onze bieren hebben geschreven + foto’s.

+ Video’s: eigen producties en samenwerkingen.

 

BewarenBewaren