Over Ons

OVER ONS

 

Onze over ons gaat in de eerste plaats over eigenwijze mensen die door passie worden gedreven en precies die producten maken waar ze trots op zijn. Na veel experimenteren en perfectioneren staat er uiteindelijk een uniek brouwsel, baksel of andere creatie op de toonbank. Bij deze producten die in gelimiteerde oplages worden geproduceerd staat kwaliteit en ambacht centraal. De custom geschenkpakketten die wij samenstellen worden tot de rand gevuld met deze exclusieve producten; items die je normaliter alleen op tafel zet als er hooggeëerd bezoek langskomt. Daarnaast leveren we alle extra informatie die in het pakket zit op in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit maakt onze en daarmee jouw geschenken echt bijzonder. Met andere woorden: wij stellen persoonlijke zakelijke geschenken samen to impress.


De best bewaarde bier geheimen
Het begon met bier. Je hoeft geen bierliefhebber te zijn om de grote namen te kennen. Maar geen enkele liefhebber kent alle 500+ microbrouwerijen die Nederland inmiddels rijk is. Toen we in 2014 met Hopper begonnen waren dit er nog maar 150, dus Nederland zit middenin één grote bier explosie. De magie van craftbier zit hem niet alleen in de smaak maar ook in de kleinschalige en lokale productie. Ook het consumeren blijft meestal lokaal. Hierdoor blijven de meest gepassioneerde brouwers voor veel te veel bierproevers verborgen. Hier kwam Hopper om de hoek kijken.


Eindeloos bierproeven
Wat ooit begon als een rugtas gevuld met nieuwe ontdekkingen, werd een e-mail service voor vrienden/bekenden en daarna al snel deze website voor nationale distributie! We selecteren onze favorieten waarvan wij vinden dat iedereen ze moet kennen. Het werd onze missie om deze bieren aan andere bierliefhebbers voor te stellen. Met een officieel Zythologen certificaat op zak en honderden brouwerij bezoeken later noemen we onszelf met trots expert op het gebied van Nederlands craftbier.


Huidige catalogus 
Na steeds vaker relatiegeschenken voor bedrijven te verzorgen zijn we onze expertise en assortiment stilletjes aan gaan uitbreiden: van bier naar andere dranken, naar andere etenswaren, naar speciale non-food items. We zijn erg blij met onze huidige catalogus van ambachtelijke, lokale en exclusieve producten van hoge kwaliteit die een verhaal vertellen. Ons enige selectiecriterium is: het moet een product zijn dat normaal gesproken alleen op tafel komt als er bijzonder bezoek is. Als je deze items als geschenk ontvangt weet je dat je speciaal bent voor degene van wie het krijgt.


Hoppers best: geschenken voor zakelijk gebruik
Hopper stelt nu exclusief geschenkpakketten samen voor de zakelijke markt. De mogelijkheid om alleen nog maar volledig gepersonaliseerde pakketten met uitsluitend limited producten samen te stellen is voor ons een droom die uitkomt: eindelijk zijn we echte personal biershoppers! Lees op onze homepage en bierpakketten pagina wat we voor jou kunnen betekenen.

CONTACT

Hopper Bierbox
Domselaerstraat 120
1093MB Amsterdam

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Lees hier onze Privacy Statement

Lees hier de Veelgestelde Vragen