Over Ons

OVER ONS

 

Onze over ons gaat in de eerste plaats over mensen die van hun hobby hun werk maakte. Drinkers waarbij het bier ze naar het hoofd is gestegen. Zij begonnen met een kleine installatie in de schuur of op zolder om hun eigen bier te brouwen en verkopen inmiddels hun eigen flessen. Dit zijn mensen die door passie worden gedreven en precies die bieren brouwen die zij willen drinken. Na veel experimenteren en perfectioneren komt uiteindelijk die unieke smaakbom uit hun ketels gestroomd. Dit is wat ons aantrok in craftbier: de intensiteit – en hele range – van nieuwe smaken die alleen maar door eigenwijze figuren  gemaakt kunnen worden.


De best bewaarde geheimen
Je hoeft geen bierliefhebber te zijn om de grote namen te kennen. Maar geen enkele liefhebber kent alle 500+ microbrouwerijen die Nederland inmiddels rijk is. Toen we in 2014 met Hopper begonnen waren dit er nog maar 150, dus Nederland zit middenin één grote bier explosie. De magie van craftbier zit hem niet alleen in de smaak maar ook in de kleinschalige en lokale productie. Ook het consumeren blijft meestal lokaal. Hierdoor blijven de meest gepassioneerde brouwers voor veel te veel bierproevers verborgen. Hier komt Hopper om de hoek kijken.


Eindeloos bierproeven
Hopper is eveneens een uit de hand gelopen hobby. Waar sommigen hun eigen bier gingen brouwen, richten wij ons op het consumeren ervan. Wat ooit begon als een rugtas gevuld met nieuwe ontdekkingen, werd een e-mail service voor vrienden/bekenden en daarna al snel deze website voor nationale distributie! We selecteren onze favorieten waarvan wij vinden dat iedereen ze moet kennen. Het is onze missie om deze bieren aan andere bierliefhebbers voor te stellen. Inmiddels is Hopper een Zytholoog rijker en noemen we onszelf met trots expert op het gebied van Nederlandse craftbieren.


Hoppers best: de bierbox
Hopper stelt maandelijks een box samen met exclusieve – Nederlandse – craftbieren en brengt deze bij je thuis. In iedere box zitten twee keer vijf nieuwe smaken. Samen met je bier buddies kun je smullen van het beste wat wij hebben gedronken en je nieuwsgierigheid blijven voeden. Daarnaast nemen we je mee op reis door het land, stellen je voor aan de brouwers en vertellen hun verhaal. Op deze manier proef je niet alleen, maar weet je ook wat je proeft. Dit doen we aan de hand van de teksten en foto’s die we in de box stoppen en alle kronieken die we op de website posten (Hopperpedia). Wij maken er ons werk van om alle eigenwijze brouwers van ons land en hun bieren te kennen en jou door de wereld van craftbier heen te gidsen.

CONTACT

 

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en gezelligheid!

Hopper Bierbox
Domselaerstraat 120
1093MB Amsterdam
info@hopperbier.nl
06-15085604
KvK-nummer: 60479213
BTW-nummer: 853928642B01

Lees hier onze Algemene Voorwaarden

Lees hier onze Privacy Statement

Lees hier de Veelgestelde Vragen

One reply on “Over Ons

Comments are closed.