Kerstpakketten en Geschenken

Een origineel zakelijk cadeau.

Onze luxe bierpakketten met exclusieve Nederlandse speciaalbieren zijn het leukste geschenk voor uw personeel en relaties.

Op maat gemaakt.

Al vanaf 40 stuks kunt u de pakketten persoonlijk samenstellen. Bovendien zorgen wij er dan voor dat de geschenken helemaal in de stijl van uw bedrijf worden geleverd. Hier zijn we trots op en we besteden hier dan ook extra veel aandacht aan.

De bieren

In de pakketten zit uitsluitend speciaalbier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden door onze bierexperts (Zythologen) geselecteerd en komen direct van de brouwerij. Elk bier komt met een verhaal van de expert en foto van de trotse brouwer.

Goed om te weten: al de bieren worden duurzaam geproduceerd. Een groot deel van het assortiment is tevens biologisch. Lees er hier meer over

Op maat gemaakte bierpakketten

De geschenken worden helemaal naar uw wensen gepersonaliseerd. Dit geldt voor de bieren (o.a. bierstijl, naam of regio) en de aanvullende producten in de box. Daarnaast wordt alle additionele informatie aangepast naar de huisstijl van uw organisatie.

Relatiegeschenk of kerstpakket

Onze zakelijke geschenken worden het hele jaar door geleverd. De cadeaus voor kerst kunnen tot 23 december worden besteld. Beide geschenken worden op maat gemaakt. Hiervoor geld een minimale orderwaarde van 40 stuks. Wilt u losse pakketten bestellen? Ga hiervoor naar onze cadeaupagina.

Assistentie bij bestellen

Wij staan zowel telefonisch als per e-mail voor u klaar. De contactinformatie staat onderaan de pagina. U krijgt een eigen contactpersoon toegewezen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De Basis van elk pakket

 • 6 tot 10 verschillende Nederlandse speciaalbieren
 • Gepersonaliseerde proefkaarten met introductie
 • Een cadeauboodschap en ansichtkaart
 • Bierviltjes
 • Geschenkenpakket

Populaire aanvullende producten

 • Nederlandse bierkaas, bretzels en andere luxe snacks
 • Bierglazen
 • Bierbrouwpakketten en beer tasting sets
 • Bijzondere flessenopeners en bottlestops
 • Koeltassen
 • Bier boeken en bier quizzen
 • Bekijk hier onze favoriete bier-accessoires

Voorbeelden van themaboxen

 • Best of the best. Prijswinnende bieren
 • Het beste van de Veluwe
 • Bier voor bouwers
 • Girlpower. Bier gebrouwen door vrouwen
 • EHBO box

Over Hopper

Hopper is in 2014 ontstaan uit een passie voor Nederlands speciaalbier. Het begon als een e-maillijst voor vrienden, bekenden en bierliefhebbers die onze nieuwste bierontdekkingen zelf wilden proeven. Dit groeide uit tot deze website waarmee we exclusieve speciaalbieren naar bierliefhebbers door het hele land sturen. Toen we steeds meer aanvragen voor kerstpakketten ontvingen hebben we ons ook gespecialiseerd in het verzorgen van luxe relatie- en kerstgeschenken voor de zakelijke markt.

Ons doel is om cadeaus te creëren die aanvoelen als een persoonlijk geschenk van vrienden of familie. Hiervoor personaliseren we alle cadeaus en stellen we de bierpakketten volledig naar uw wensen samen; we noemen ons zelf niet voor niets personal biershoppers! Uiteraard krijgt ook u een persoonlijke biershopper toegewezen. Met onze uitgebreide bierbibliotheek en vele vrienden in de food- en brouwsector zijn we in staat om precies dat bierpakket samen te stellen dat het beste bij uw bedrijf past.

Over Nederlands Speciaalbier

In 2018 kent ons land al meer dan 500 brouwerijen! Toen wij in 2014 met Hopper begonnen waren dit er nog maar 140, we bevinden ons nu middenin een grootse brouw- en bierexplosie. De meeste van deze brouwerijen zijn zogenaamde microbrouwerijen; kleine, lokale, ambachtelijke bierbrouwerijen. Dit zijn brouwers die precies die speciaalbieren maken die ze zelf willen drinken. Dat betekent veel meer smaakintensiteit en veel meer diversiteit dan ooit tevoren. Lekkerder, origineler en bijzonderder bier.

Ons werk is om deze schatten te ontdekken die alleen lokaal verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn wij er – nu meer dan ooit – om te kijken wat goed is en wat niet. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en weten via onze brouwconnecties de hand te leggen op de limited en speciale edities die lastig te krijgen zijn.

De Kerstpakketten van Hopper

Wij doen onze uiterste best om u het leukste en origineelste kerstpakket te bezorgen. Hierin ondersteunen we u met dezelfde aandacht die u de eigen klanten geeft. Wij hechten veel waarde aan de hoge kwaliteit van onze relatiegeschenken zodat uw personeel en relaties ook echt een gevoel van waardering ontvangen. Daarom hanteren we ook een breed assortiment aan aanvullende producten zodat we een cadeau op maat voor u kunnen samenstellen. Samenvattend: voor een luxe bierpakket dat past bij uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer bij ons naar alle mogelijkheden.