De Treasure Hunt 2018 – Wat Gaan We Doen?

2018 is het jaar dat we op Treasure Hunt gaan. We gaan op zoek naar de mooiste en onontdekte schatten van ons grote kleine craftbier land. Om zo diepgravend mogelijk te werk te gaan trekken we elke maand naar een andere provincie en zetten daar een grootschalige zoekactie op touw.

 

Wat Gaan We Doen?

12 maanden, 12 provincies, 12 bierboxen. Zoals altijd brengen we elke maand een nieuwe selectie van onze favoriete bieren uit. Dit jaar gaan we echter al de provincies methodisch met een vergrootglas af. We zoeken niet de bieren die het bekendste zijn, maar we zoeken juist die verborgen schatten die het verdienen het om door iedereen gekend en gedronken te worden!

Met inmiddels meer dan 550 (kleine) brouwerijen verspreid over het hele land, wordt het heel veel zoeken en nog meer proeven. Elke maand presenteren we het resultaat: een bierbox gevuld met onze favorieten uit de provincie. Zo bouwen we onze eigen schatkaart op waar we elke maand weer paar nieuwe kruizen op tekenen.

 

Doe Mee

Onze vaste groep volgers hoeven niets te doen. Jullie krijgen elke maand (of om de maand) automatisch de vruchten van de zoektocht thuisgestuurd. Ben je extra benieuwd naar het beste van de craftbier brouwers uit jouw provincie? We houden elke maand een beperkte oplage bierboxen voor je achter. Deze kun je vinden op onze cadeaupagina. 

Aan het einde van het jaar mogen de vaste Hopper volgers hun favorieten kiezen: de bieren die ze per se nog een keer willen drinken. 

 

Help Ons

We kunnen jouw hulp heel goed gebruiken. Na vier jaar zoeken weten we inmiddels veel brouwerijen te vinden, maar: we weten nog lang niet alles. Dus stuur je tips alsjeblieft door!

Je kunt ons bereiken via Facebook of ons een mail sturen via info@hopperbier.nl.

 

Foto’s Van De Treasure Hunts

Hieronder vindt je een overzicht van de provincies die we al hebben aangedaan en de links naar de fotoreportages van de zoektochten: 

– Januari: Zeeland

– Februari: Gelderland

– Maart: Overijssel

– April: Zuid-Holland (de foto’s komen er aan)

– Mei: Groningen (de foto’s komen er aan)

– Juni: Noord-Brabant (de foto’s komen er aan)

– Juli: nog een verrassing

– Augustus: nog een verrassing

– September: nog een verrassing

– Oktober: nog een verrassing

– November: nog een verrassing

– December: nog een verrassing

– Januari: de Best Off!!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 replies on “De Treasure Hunt 2018 – Wat Gaan We Doen?

Comments are closed.