Bierpakketten

ZAKELIJKE CADEAUS.

Wij maken luxe bierpakketten met exclusieve Nederlandse speciaalbieren voor zakelijk gebruik. Hopper maakt klanten en personeel gelukkig!

OP MAAT GEMAAKT.

Vanaf 25 stuks kunt u de pakketten persoonlijk samenstellen. Wij zorgen er voor dat de pakketten helemaal in de stijl van uw bedrijf worden geleverd.

Het Bierpakket

 

Vanaf  19,95 per pakket

Gepersonaliseerde bierpakketten
voor klanten en personeel.

Exclusieve Craftbieren van
kleine Nederlandse brouwerijen.

Door onze experts geselecteerd.
Persoonlijk bij de brouwers opgehaald.
De pakketten worden aan de deur bezorgd.

Vanaf orders van 25 pakketten

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn >

Beschrijving

Wat zin er in?

De pakketten zijn volledig naar wens in te vullen. Wij passen de informatie in het pakket aan naar de huisstijl van uw organisatie. We gebruiken thema’s om het pakket om te toveren tot een persoonlijk cadeau vanuit uw bedrijf. Zo hebben we bijvoorbeeld al meerdere “bouwboxen” en “EHBO-boxen” samengesteld.

Dit zit in elk pakket:
– 6 tot 10 lokale Nederlandse speciaalbieren
– Gepersonaliseerde bierkaarten met
– Foto’s van de brouwers &
– Informatie over de bieren
– Gepersonaliseerde introductie op bierpakket
– Eigen bierviltjes
– Geschenkenpakket

Mogelijkheden

Omdat de pakketten volledig gepersonaliseerd zijn hanteren we een catalogus aan producten die aan het bierpakket kunnen worden toegevoegd. Een aantal van deze producten kunnen worden voorzien van uw logo, dit is ook afhankelijk van de ordergrootte. Hieronder staan de producten die het meest gekozen worden.

Dit zijn de meest populaire producten:
– Bierglazen
– Bierbrouw pakketten
– Boeken en bierquizes
– Koeltassen
– Nederlandse bierkaas
– Luxe Snacks
– Bijzondere flessenopeners en bottlestops

GOOD TO KNOW

 

+ Het beste van de 1000+ geproefde Hollandse bieren

+ Geselecteerd door kenners met diploma’s en smaak

+ Keuze uit 200 verschillende bieren

+ Inhouse design to make you look good

Over Hopper

Hopper is in 2014 ontstaan uit een passie voor Nederlands speciaalbier. Het begon als een e-maillijst voor vrienden, bekenden en bierliefhebbers die onze nieuwste bierontdekkingen zelf wilden proeven. Dit groeide uit tot deze website waarmee we exclusieve speciaalbieren naar bierliefhebbers door het hele land sturen. Vanaf 2016 hebben we ons ook gespecialiseerd in het verzorgen van luxe relatiegeschenken voor de zakelijke markt.

Ons doel is om cadeaus te creëren die aanvoelen als een persoonlijk geschenk van vrienden of familie. Hiervoor personaliseren we alle cadeaus en stellen we de bierpakketten volledig naar uw wensen samen; we noemen ons zelf niet voor niets personal biershoppers! Uiteraard krijgt ook u een persoonlijke biershopper toegewezen. Met onze uitgebreide bierbibliotheek en vele vrienden in de food- en brouwsector zijn we in staat om precies dat bierpakket samen te stellen dat het beste bij uw bedrijf past.

Over Nederlands Speciaalbier

In 2019 kent ons land al meer dan 500 brouwerijen! Toen wij in 2014 met Hopper begonnen waren dit er nog maar 140, we bevinden ons nu middenin een grootse brouw- en bierexplosie. De meeste van deze brouwerijen zijn zogenaamde microbrouwerijen; kleine, lokale, ambachtelijke bierbrouwerijen. Dit zijn brouwers die precies die speciaalbieren maken die ze zelf willen drinken. Dat betekent veel meer smaakintensiteit en veel meer diversiteit dan ooit tevoren. Lekkerder, origineler en bijzonderder bier.

Ons werk is om deze schatten te ontdekken die alleen lokaal verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn wij er – nu meer dan ooit – om te kijken wat goed is en wat niet. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en weten via onze brouwconnecties de hand te leggen op de limited en speciale edities die lastig te krijgen zijn.

De Bierpakketten van Hopper

Wij doen onze uiterste best om u het leukste en origineelste bierpakket te bezorgen. Hierin ondersteunen we u met dezelfde aandacht die u de eigen klanten geeft. Wij hechten veel waarde aan de hoge kwaliteit van onze relatiegeschenken zodat uw personeel en relaties ook echt een gevoel van waardering ontvangen. Daarom hanteren we ook een breed assortiment aan aanvullende producten zodat we een cadeau op maat voor u kunnen samenstellen. Samenvattend: voor een luxe bierpakket dat past bij uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer bij ons naar alle mogelijkheden.